sven gerrits

Alles over fashion

Kiezen uit beton cire kleuren

Een nieuwe look in je huis geven kan soms lastig zijn. Er zijn vaak namelijk zoveel kleuren waaruit je kan kiezen, dat het niet altijd even makkelijk is om de juiste eruit te pakken. Dit is ook zo met Beton cire kleuren en uiteraard zijn er wat oplossingen voor om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het beste is om fysiek naar een winkel te gaan die hierin gespecialiseerd is. Je wordt hier geholpen door iemand die er verstand van heeft, en die haast precies weet wat het beste in jouw huis zal passen qua kleur en looks. Daarnaast kan je ook kleuren opgestuurd krijgen, die je dan op de muur kan plaatsen om te kijken hoe het er ongeveer uit zou zien.

Het interieur een nieuwe kleur geven

Vaak na 20 jaar wonend in jouw huis, ben je wel klaar met de kleuren die er dan zijn. Het is dan tijd voor een nieuwe bijpassende kleur, die mee is gegaan in de tijd. Als het huis veel betonnen muren heeft, kan je dus Betonlook verf kopen om het vervolgens op de muur te verven. Hier kan je iemand voor inhuren, maar je kunt het ook zelf doen als je zeker weet dat je dat kan. Een veelgebruikte kleur is grijs, en dat komt omdat die kleur tegenwoordig erg in is door de industriƫle stijlen die je vaak terugvindt in huizen.

Kalkverf voor in de badkamer

Het is een feit dat het vaak vochtig is in de badkamer, omdat er in gedoucht wordt. Je wilt dan ook voorkomen dat de muren beschimmeld raken door de vochtigheid, en hier is een oplossing voor. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om kalkverf op de muren te doen. Het is te verkrijgen bij een Kalkverf webshop maar het is uiteraard ook te verkrijgen in een fysieke winkel.