sven gerrits

Alles over fashion

Nieuwe watertonnen besteld

Als eigenaar van een prachtige kweekkast heb ik het er maar druk genoeg mee. Momenteel is het zover dat we kunnen gaan oogsten om zo nieuwe planten te plaatsen. Echter merkte ik van de week op dat de waterton die bij de groenten staat kapot is, er zit een flinke scheur is waardoor al het water wat erin zat verdwenen is. Hier baalde ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar nieuwe watertonnen.

Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Grow expert. Hier hebben ze meerdere tonnen in het assortiment staat welke voldoen aan mijn eisen. Ook in de kosten scheelt het enorm vergeleken met wat ik elders had gezien. Aangezien ik genoodzaakt ben om een waterton te hebben staan heb ik ervoor gekozen om gelijk te bestellen, iedere dag is er weer een zonder water.

tuin

Uiteindelijk had ik met nog geen paar minuten de bestelling al geplaatst en bericht ontvangen dat het is aangekomen. De volgende werkdag stond er op gegeven moment een bus bij ons op het erf, deze kwam onze bestelling afgeven! Nooit geweten dat het zo snel bezorgd kan worden, ik ben er in ieder geval blij mee.