sven gerrits

Alles over fashion

Riante villa te koop in costa blanca

puurspain logo

villaMijn Spaanse afkomst zorgt er altijd voor dat ik verlang om in Spanje te gaan wonen. De taal beheers ik al dus dat heb ik mee. Wat ik zelf geweldig vind aan het land is het weer, de natuur en de gastvrije mensen. Met mijn nieuwe baan verdien ik best veel geld en eigenlijk genoeg om ook een villa in Spanje te kopen. Op een website zag ik “villa te koop Costa Blanca” en daardoor werd ik nieuwsgierig.

Op zoek

In het begin had ik niet gedacht dat ik rond deze periode een huis zou gaan zoeken, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om op zoek te gaan naar een vakantie huis in Spanje. Als eerst ging op zoek naar “villa te koop in Costa Blanca. De website van Puurspanje sprak mij het meeste aan. Op de website stonden heel erg veel appartementen, huizen en villa’s. Alle woningen waren gevestigd in Spanje en dat was precies wat ik zocht. Er was een villa die ik echt geweldig vond. De prijs van de villa viel echt ontzettend mee vergeleken met de prijzen die je in Nederland betaald voor een villa.

villa in spanjeHet contact met de makelaar van Puurspanje verliep ook goed. Een maand later ben ik de villa gaan bezichtigen en het zag er echt geweldig uit. Alles is daarna heel erg snel gegaan.

Gelukkig kan ik voor mijn werk op locatie werken en daarom kan ik ook vaak vanuit mijn villa in Spanje werken. Het huis in Nederland heb ik ook nog steeds en ik vlieg regelmatig heen en weer. Alle vakanties ben ik wel in Costa Blanca te vinden.