sven gerrits

Alles over fashion

Erg zenuwachtig voor de Schaamlipcorrectie

Afgelopen maanden heb ik veel pijn aan mijn vagina met het vrijen. Aangezien ik daar graag aan geholpen wilde worden ben ik gaan kijken voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in Schaamlipcorrectie. Op internet stonden meerdere bedrijven die hier ervaring mee hebben. Toch ging mijn vertrouwen maar naar een bedrijf uit en dat was kliniek Veldhoven. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en werkt met het nieuwste van het nieuwste apparatuur.

schaamlipOp internet stonden er veel positieve reacties over behandelingen die zijn uitgevoerd door kliniek Veldhoven. Ze zijn allemaal tevreden over het resultaat en dat gaf ook echt de doorslag om contact op te nemen. Telefonisch werd ik erg netjes te woord gestaan. Er werd gevraagd of ik een afspraak wilde maken voor een intake om te kijken wat er precies nodig is.

De intake bij kliniek Veldhoven

Toen ik bij kliniek Veldhoven langskwam voelde alles heel vertrouwd. Ze werken met professionals en met het nieuwe apparatuur. Tijdens de intake bespraken we de soortbehandeling en wilde ze een aantal gegevens van mij hebben. Ik was erg zenuwachtig, maar ondanks de zenuwen werd ik continue gerust gesteld. Na de intake kon ik de volgende week al langskomen om de Schaamlipcorrectie te ondergaan. 

Uitstekende behandelingschaamlipcorrc

De behandeling was uitstekend verlopen. Ik had verwacht dat het uren zou duren, maar met een half uurtje waren ze al klaar. De behandeling was pijnloos, alleen had ik wel napijn. Ze vertelde mij dat de pijn goed te behandelen is met ibuprofen en paracetamol. Dat was inderdaad waar. Acht dagen na de behandeling kon gewoon het dagelijks leven weer oppakken, dus top!