sven gerrits

Alles over fashion

Ik heb mijn bhv examen gehaald!

examen bhv

Afgelopen week heb ik het examen BHV afgelegd. Ik vond het erg spannend, maar gelukkig heb ik het gehaald. Mijn baas heeft mee en tijdje terug een full-time contract aangeboden en daar was ik natuurlijk mega blij mee. De enige voorwaarde die eraan vast zat was dat ik dit zou halen. Het is namelijk zo dat het verplicht is om minimaal 1 iemand altijd present te hebben die hier verstand van heeft. De persoon zorgt er in noodsituaties dan voor dat iedereen veilig is en dat het zo soepel mogelijk verloopt, bijvoorbeeld bij een brand.

Veiligheid van collega’s

Mijn BHV examen was erg leuk ook om te doen, al klinkt dit misschien een beetje raar. Ik werk zelf examen bhvvoornamelijk op een kantoor en krijg dus weinig te maken met medische dingen. Hier heb ik de afgelopen dagen een heleboel in geleerd. Ook heb ik dingen opgestoken over de communicatie in stressvolle situaties die ik ook in mijn dagelijkse leven goed kan toepassen.

examen bhvHerhaling

Het diploma wat ik nu gehaald heb is maar een jaar geldig, dus ik zal nog regelmatig mijn kennis moeten bijhouden. Ik was erg tevreden over G4S, waar ik nu de cursus gevolgd heb, dat ik in de toekomst ook hierheen ga voor mijn opfriscursus. Over een tijdje zullen nog meer collega’s de mogelijkheid krijgen om dit te gaan halen, waardoor we nog beter kunnen gaan reageren op stressvolle situaties. Ik zou alle werkgevers, maar ook werknemers, aanraden om eens op hun website te kijken. Daar staat veel informatie en de mogelijkheid tot het opnemen van contact.